Cand „Cineva” are „job” la Primaria Timisoara…comunicarea se complica

With
Comentariile sunt închise pentru Cand „Cineva” are „job” la Primaria Timisoara…comunicarea se complica

Lipsa de reactie a timisorenilor la derapajele administratiei de pana acum a dus la situatii ciudate si inexplicabile. Primarul Timisoarei (profesor universitar, rector al celei mai prestigioase universitati timisorene) se comporta ca un stapan de domeniu, nu ca un ales, refuza dialogul categoric si isi impune propriul comportament si angajatilor din Primarie. Am incercat prin toate metodele legale si civilizate sa obtinem audienta la primar, dar nu se poate, la fel am incercat si la Arhitectul-Sef al orasului, dar acesta nu ne considera importanti pentru pozitia pe care o ocupa vremelnic. Singura persoana care ne considera cetateni ai Municipiului Timisoara si intra in dialog cu noi este viceprimarul Dan Diaconu. Despre consilierii locali, nu putem spune decat, cu doua exceptii – Ion Ardeal Ieremia si Adrian Orza, ca sunt orbiti si intrati intr-o somnolenta permanenta. Consiliul Local functioneaza ca o Padure Adormita in care Consiliul Local Timisoara inseamna primarul Nicolae Robu, iar primarul Nicoale Robu inseamna Consiliul Local Timisoara. Aproape toate proiectele de hotarare sunt propuse de primarul Nicolae Robu. In concuzie avem doar teoretic Consiliu Local, practic nu exista. Timisorenii care incearca sa se opuna sunt balacariti public, considerati „minoritari”, „inculti”, „rau intentionati”si „lasi”.

Recent am solicitat Directiei de Comunicare a Primariei Municipiului Timisoara in baza legii 544 informatii despre situatia unor imobile din cartierul Cetate si cartierul Fabric. Nu este prima data cand in mod voit primim raspuns doar la o parte din cererea noastra. Nu este normal ca Directia de Comunicare sa-si bata joc de munca noastra depusa in folosul comunitatii in mod voluntar si sa trimita raspunsuri neclare sau chiar sa ignore unele sesizari.

Am evitat sa facem public aceaste situatii ciudate in care suntem ignorati pentru ca nu e asa Timisoara are nevoie de liniste pana in 2021. Termenele de raspuns sunt depasite, iar raspunsurile nu sunt demne pentru Timisoara.

Va prezentam o situatie clara in care neseriozitatea, lipsa de interes pentru cetateni sau lipsa de profesionalism se evidentiaza:

Adresa noastra

1

Raspunsul celor de la Directia Urbanism

Ilie S_010084

Am revenit asupra adresei nemultumiti de raspuns in care am solicitat clarificari pentru raspunsul pe care l-am primit  la cererea noastra inregistrata cu numarul SC2017-010084/10.05.2017 si ca sa fie totul clar am primit si raspunsul celor de la Compartimentul Arhiva:

ilie Sirbu 001090

… raspuns in care ni se cere noua sa facem munca de arhiva, dar unde, ca o facem si pe asta.

Concluzia e una singura: sunt oameni platiti din bani publici care fie nu stiu sa-si faca treaba, fie sunt depasiti de situatie pentru ca nu e asa: cineva a cunoscut pe „cineva”, care a rugat pe „cineva” pentru ca sa intervina pe langa „cineva”, care sa-l angajeze pe „cineva”, iar acest „cineva” a dobandit statutul de „cineva functionar public” si uite asa „cineva” are un „job” pentru a ingrosa randurile unor alti cineva care au ajuns orice altceva numai profesionisti ba… iar timisorenii sunt impartiti in doua, de prima mana si de a doua mana, pentru ca asa vrea cineva!