CASTING pentru FILM DOCUMENTAR despre grupul PRO MUSICA

With
Comentariile sunt închise pentru CASTING pentru FILM DOCUMENTAR despre grupul PRO MUSICA

CASTING pentru FILMUL DOCUMENTAR-ARTISTIC despre grupul PRO MUSICA

Asociația Culturală Salvați Patrimoniul Timișoarei organizează casting pentru un documentar artistic-muzical despre grupul timișorean ”PRO Musica”. Filmul va conține interviuri cu principalii componenți ai grupului, fragmente din concertele susținute de PRO Musica din perioada 1973-2003, dar și reconstituiri teatralizate ale unor momente care se bazează pe mărturii ale muzicienilor-colaboratori, prieteni sau admiratori ai formației.
În acest sens, în perioada 17 mai – 20 mai 2023 se organizează CASTING în vederea selectării unor interpreți, actori profesioniști sau amatori, pentru realizarea unor scene ficționale din istoria PRO MUSICA.
Candidații trebuie să îndeplinească următoarele condiții:
– pentru personajele membrilor grupului, vârsta între 17 și 27 de ani;
– pentru personajele cu care interacționează
membrii grupului, vârsta intre 35 și 50 de ani.
– minime asemănări cu membrii grupului în diversele etape ale evoluției acestuia. Informațiile pot fi vizualizate pe pagina web:
www.salvatipatrimoniultimisoarei.ro
– minime cunoștințe muzicale (îndeosebi de ghitară și/sau pian) pentru cei care îi interpretează pe componenții grupului;
Într-o primă etapă, candidații sunt invitați să trimită o fotografie format jpg. pe adresa salvatipatrimoniultimisoarei@gmail.com, însoțită de o scurtă autoprezentare (data și locul nașterii, studii, ocupația actuală, date de contact – telefon, email etc.). Pentru informații suplimentare sunați la telefon: 0722906236.
Ulterior, candidații selectați, vor fi invitați la interviul final.
Termenul limită de trimitere a fotografiilor este 16 mai 2023.
Castingul va avea loc la sediul Asociației ”Student Plus”, Bulevardul Take Ionescu nr.40.

Pentru a fi cât mai eficiente deciziile celor ce doresc să participe la casting, atașăm pe pagina noastră web: www.salvatipatrimoniultimisoarei.ro fotografiile membrilor formației Pro Musica și ale altor personaje apropiate prin context formației din anii ’70-’90.

Pentru a viziona fotografiile membrilor formației Pro Musica și a celorlalte personaje din film accesați link-ul de mai jos:

https://drive.google.com/drive/folders/19hNpdR72SvmwOYwDO2PD5hgiG9jjNJVk