Comunicat de presa – casa Mühle

With
Comentariile sunt închise pentru Comunicat de presa – casa Mühle

Proiectul de demarare a procedurilor pentru declararea utilitatii publice de interes local a proiectului  CASA MEMORIALA WILHELM si ARPAD MUHLE si MUZEUL ROZELOR si ulterior parcurgerea procedurii de expropriere a imobilului (casa si teren aferent) situat la adresa din Municipiul Timisoara, Bd. Mihai Viteazul nr. 3 depus la data de 11 iunie 2015 de Asociatia Culturala Salvati Patrimoniul Timisoarei prin domnul Marius Martinescu, consilier judetean, a primit aviz pozitiv de la toate comisiile de specialitate ale Consiliului Judetean Timis.

Epopeea legată de salvarea Casei Mühle, monument istoric care se degradează pe zi ce trece, a ajuns intr-un punct crucial. Liga Banateana si Asociatia Culturala Salvati Patrimoniul Timisoarei au facut tot ceea a fost posibil pentru a sustine acest proiect.

Sedinta Consiliului Judetean Timis va avea loc miercurea viitoare, 24 iunie 2015 la ora 10.00. Speram ca ziua de Sanziene va aduce timisorenilor un Muzeu al Rozelor si o Casa Memoriala Wilhelm si Arpad Mühle. Totul depinde de vointa transpartinica a politicienilor care formeaza Consiliul Judetean Timis.

Va asteptam miercuri, 24 iunie 2015, in sala Consiliului Judetean pentru a sustine impreuna acest proiect.

Avem nevoie de sprijinul tuturor !!!