Primaria Timisoara partasa la distrugerea Patrimoniului Timisoarei

With
Comentariile sunt închise pentru Primaria Timisoara partasa la distrugerea Patrimoniului Timisoarei

Dupa ce am aflat ca multe din bancomatele unor banci instalate prin distrugerea ornamentelor sau penetrarea fatadelor unor cladiri de pe lista LMI, iata ca a venit vremea sa aflam ca reprezentantii Primariei Timisoara nu urmaresc lucrarile pe care le autorizeaza. In aceiasi culpa consideram ca sunt si politistii locali care isi prea pleaca privirea si raspund doar la ordin fara sa aiba o atitudine corespunzatoare si sa se autosesizeze la aceste anomalii. Atitudinea celor de la Primaria Timisoara nu are voie sa continue asa. Dincolo de paienjenisul itelor politice si dincolo de interesele economice obscure, toate, fie lucruri bune, fie mai putin bune se pun in actiune din banii contribuabililor, care nu sunt putini, aici in Timisoara.

Va prezentam un caz in care Primaria Timisoara a emis autorizatie de construire, dar dar angajatii ei nu a urmarit asa cum trebuie lucrarile conform fisei postului lor. Pentru aceste instalatii de gaz de pe Bulevardul 3 August 1919 nr. 6 si nr. 9, Primaria Timisoara a emis autorizatii de construire.

6

Timisoara, Bulevardul 3 August 1919 nr. 6, Aut nr. 329/05.04.2016

9

Timisoara, Bulevradul 3 August 1919, nr. 9, Aut. nr. 1586/18.11.2014

Se poate observa cu ochiul liber ca Primaria Timisoara este partasa la distrugerea Patrimoniului Timisoarei prin incompetenta, prin nestiinta sau prin nesimtire. Vom merge mai departe, sa aflam daca Directia Judetena pentru Cultura Timis a emis aviz de specialitate pentru incalcarea Legii 422. Asa dupa cum se stie nu exista comunicare intre institutii, probabil orgoliile sunt prea mari, dar sa si le masoare pe banii lor, nu pe ai nostri.